Magyar / Hongrois

Üzenj nekünk

Sokszor nekivágtál már a nyelvtanulásnak és úgy érzed mindig ugyanott tartasz? Éveken keresztül bifláztad a nyelvtant az iskolában, de megszólalni mégsem tudsz?

Mi nem ma kezdtük a nyelvtanítást! Több mint két évtized több ezer csoport és több tízezer hallgató után összegyűjtöttünk annyi tapasztalatot, hogy akkor is kihozzuk belőled a maximumot, még akkor is, ha problémás nyelvtanulónak vagy reménytelen esetnek érzed magad. Bízd magad profikra! A 22 év folyamatos növekedés, az államilag támogatott Diplomamentő Programokban való részvételünk mind-mind azt igazolja vissza, hogy jó helyen jársz, ha végre meg szeretnél tanulni egy nyelvet és sikeresen le szeretnél vizsgázni.

Mitől vagyunk mások, mint a többi nyelviskola?

  • A gyors eredményekre specializálódtunk!!! Amit máshol több év alatt tanulsz meg, azt mi intenzív és félintenzív nyelvtanfolyamainkon pár hónap alatt megtanítjuk neked.
  • Velünk nem vállasz kockázatot, garanciát vállalunk tanárainkra és a nyelvvizsgádra. Ha nem sikerül a nyelvvizsgád ingyen járhatsz hozzánk!
  • A 22 év tapasztalatunk nem 5 és nem 10, hanem 18 vagy 12 évvel több! Mi ezalatt az idő alatt is sokat tanultunk és sokat fejlődtünk!
  • Mi nem csak Pesten, hanem Buda központjában is kínáljuk kedvező árú tanfolyamainkat.
  • Nálunk egész évben folyamatosan biztosított a nyelvtanulás. Nyelvtanfolyamaink 2 hetente indulnak

Az EURO Nyelviskola immáron 22 éve, 1996 óta van jelen a nyelvoktatás piacán. A 90-es években indultunk amikor szinte minden iskola csak hagyományos képzést indított, mi gyors és hatékony megoldást szerettünk volna nyújtani azoknak a nyelvtanulóknak, akiknek mihamarabb nyelvvizsgára volt szükségük vagy külföldre szerettek volna költözni. Az intenzív tanfolyamainknak óriási sikere volt, így évről-évre nőttünk és egyre többen ajánlottak tovább bennünket. Pici nyelviskolából Budapest egyik legismertebb nyelviskolájává nőttük ki magunkat.

2011-től már nem csak Budapesten, hanem több vidéki városban is megnyitotta kapuit az az Euro Nyelviskola. Jelenleg négy városban szervezünk tanfolyamokat, Budapesten, Szegeden, Pécsett és Debrecenben. Budapesten pesti és budai ügyfélszolgálatunk is központi helyen található.

Nyelvtanáraink diplomás, tapasztalt, lelkiismeretes és felkészült , akik hosszú ideje erősítik iskolánk jó hírnevét. Tanári garanciát vállalunk oktatóinkra, ezzel is biztosítva diákjaink részére a legmegfelelőbb oktatási színvonalat.

Nyelvvizsga garanciánknak köszönhetően immáron rengeteg hallgató szerezhette meg diplomáját főiskolai, egyetemi szintű képzéséhez. Az általunk vállalt garanciának köszönhetően a nálunk végzett hallgatók körében a sikeresen levizsgázottak aránya igen magas, 85% (Amennyiben egy hozzánk járó hallagatónak nem sikerül a nyelvvizsgája, ingyenesen megismételheti nálunk a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamot).

Az EURO Nyelviskola szlogenje: „EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!" Félintenzív és intenzív nyelvtanfolyamainkkal, valamint speciális módszereinkkel arra törekszünk, hogy hamarabb juttassuk el hallgatóinkat a középfokú vagy felsőfokú szintre, mint piaci versenytársaink.

Iskolánk fő profilja a lakossági nyelvtanfolyamok lebonyolítása csoportos oktatás keretében, hat nyelven (angol, német, francia, olasz, spanyol és magyar). Több éves lakossági képzés során szerzett tapasztalatot követően 2013 óta nyitunk a céges oktatási szektor felé, mely során több megrendelést is teljesítettünk, illetve azóta is folyamatos együttműködéseink vannak.

Egyéb sikereink:

2013 májusától az Európai Unió által támogatott TÁMOP 2.1.2. program keretében a vidéki iskoláinkban saját lakossági képzéseink mellett az Albacomp Rt. és a Szüvoktatás Kft megbízásából 87 (10-16 fős ) angol és német nyelvi képzést bonyolítottunk le, képezve ezzel több, mint 1200 hallgatót, 90 órás tanfolyamok keretében.

2014-ben sikeres pályázatot nyertünk a Diplomamentő programban, mely során összesen 18 képzést indítottunk országszerte és 145 diák Diplomáját mentettük meg :).

Ismét sikeresen pályáztunk oktatási intézményként a Diplomamentő II programban. így 2019 januártól Budapesten több mint százan fogják megkezdeni nálunk tanulmányaikat a Diplomamentő II. program keretében.

TANÁRGARANCIA: Az Euro Nyelviskolában garantáltan magasan képzett, kiváló tanárok oktatnak. Amennyiben ennek ellenére a csoport mégsem elégedett tanárával, azonnal lecseréljük.

CSOPORTGARANCIA: szakszerű szintfelmérésünk garantálja, hogy hallgatóink tudásszintjüknek megfelelő, homogén csoportokban tanulhatnak. Megfelelő létszámban továbbtanuló csoportjaink együtt maradását biztosítjuk.

ÓRASZÁMGARANCIA: minden esetben pótoljuk az állami és iskolai ünnepek miatt elmaradó órákat.

NYELVVIZSGA-GARANCIA: ha nem sikerül a nyelvvizsgád, ingyen megismételheted nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamunkat.

+50 óra ajándék