Jelentkezés

SZEMÉLYESEN AZ ALÁBBI CÍMEKEN

EURO Pest Ügyfélszolgálati iroda: 1072 Budapest Rákóczi út 12. "A" LPH II/3 (Nyitva H-P: 10:00-18:30)

Beiratkozni 40.000 Ft előleggel lehetséges. Beiratkozáskor minden hallgatónkkal felnőttképzési szerződést kötünk, amelyhez a jelenlegi jogszabályok szerint szükségünk lesz személyi igazolványra és lakcím kártyára.

 

ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezz most online egy perc alatt a következő űrlap kitöltésével!

A jelentkezést követően munkatársunk 24 órán belül telefonon vagy e-mailen keresztül felveszi veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

Az online jelentkezés csak jelentkezési szándék, nem számít valós beiratkozásnak!

 

Jelentkezési űrlap


Jelentkezési lapunkon található szabályaink:

 1. Az EURO Nyelviskola biztosítja a fenti nyelvi képzést a saját képzési programja szerint
 2. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 3. A nyelvtanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 4. Módosítás a jelentkező részéről:
  A jelentkező a tanfolyam kezdésének időpontját 5 munkanappal a nyelvtanfolyam kezdete előtt a nyelviskolával telefonon történő egyeztetés után legfeljebb két alkalommal maximum két hónappal későbbi időpontra módosíthatja.Amennyiben a jelentkező a tanfolyamot kezdési napjához képest 10 munkanappal korábban visszamondja, úgy a befizetett előleg 5.000 Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre, 10 munkanapon belüli tanfolyamlemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza. A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén másik csoportot biztosítani, vagy a tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
 5. Módosítás az EURO Nyelviskola részéről:
  Amennyiben a nyelvtanfolyam a meghirdetett időpontban nem indul, az EURO Nyelviskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb 11 munkanapon belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha 11 munkanapon belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 7 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.
 6. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát a Nyelviskola fenntartja. A Nyelviskola hibájából elmaradt órákat a Nyelviskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban a Nyelviskola vezetéséhez fordulhat.
+50 óra ajándék