Nyelvtanfolyam élménybeszámolók

Sok éven keresztül tanultam angolt, általános és középiskolában is, de sajnos sosem jutottam el arra a szintre, hogy el tudjak menni, nyelvvizsgázni. Mivel a diplomám megszerzéséhez szükségem volt rá, úgy döntöttem, hogy beiratkozok egy tanfolyamra. Az intenzívet választottam, így mindennap volt óra, mindennap használtam a nyelvet, és éppen ez segített, hogy haladjak a nyelvtanulással. A tanfolyam után elsőre sikerült a nyelvvizsgám, bőven a minimum szint felett, így én is megkaphatom a várva várt diplomám.

Erdélyi Anna

 

Korábban a nyelvtanulás során nem találkoztam mással, csak a szótárral, nyelvtani táblázatokkal. Beiratkoztam az Euro nyelviskola egyik angol tanfolyamára, és egészen új formáját tapasztaltam meg a nyelvtanulásnak. A kötelező tankönyvi feladatokon felül, rengeteget tanultunk az angol nyelv eredetéről, fejlődéséről, amit mára elengedhetetlennek tartok, ha meg akarok ismerni egy nyelvet. Emellett többféle angol akcentust hallgathattunk meg a tanárunktól, ami szintén hasznos volt. Ha Olaszországba megyek jövő nyáron, már nem fog problémát okozni az „olaszos angol” megértése sem.

Gazdag Fanni

 

Kiss Imréné Ilona vagyok. Azért iratkoztam be az angol kezdő tanfolyamra, mert a fiam kint él Angliában. Eldöntöttem, hogy idén én látogatom meg őt, mert ő sajnos ezen az éven nem tudott még haza jönni, sokat dolgozik. Az első óra előtt bevallom kicsit izgultam, tudtam, hogy a csoporttársaim nem csak velem egykorúak lesznek, és féltem, hogy nem tudom majd felvenni a fiatalok tempóját. Szerencsére nem így lett. Tényleg mindenki teljesen kezdő szinten volt, és együtt haladt az egész csoport, a tanár úr nem hagyta, hogy bárki is lemaradjon. A hangulat mindig remek volt.
Jövőre szeretném az angoltudásomat tovább fejleszteni. Biztos, hogy az Euro Nyelviskolát választom majd.

Kiss Imréné Ilona

 

2018 márciusában iratkoztam be a nyelviskolába. A munkahely, amit meg szerettem volna pályázni, elvárta az angol középfokú nyelvvizsgát. A tudásom meg volt hozzá, viszont egyedül nem tudtam rá felkészülni, a magántanár pedig túl sokba került. A Nyelviskolának volt egy közel 50%-os akciója, ami nekem pont kapóra jött. Akkoriban másik munkahelyen dolgoztam, ami mellett csak esténként tudtam járni tanfolyamra, szerencsére az iskolának van olyan intenzitású tanfolyama, amit a dolgozó ember is be tud építeni a munkája mellé, és nem is megterhelő.
A csoport nagyon jó volt, mindenki angol nyelvvizsgára készült, viszont nem mindenki egyformára. A tanár nagyon rugalmas volt, volt, hogy mindenkinek személyre szabott feladatokat osztott ki, a választott típustól függően. Az órákon csak olyan típusú feladatokat gyakoroltunk mind szóban, mind írásban, ami a nyelvvizsgán előfordult. Ráadásul a kurzus végén próbanyelvvizsgázni is volt lehetőségünk.
A tanfolyam után a nyelvvizsgám elsőre sikerült, és tudom, hogy ez egyedül nem ment volt. Ezúton is köszönöm.

Kovacsis Enikő

 

Teljesen kezdő voltam, szuper tanárral kezdtem, aki végigvitte az egész csoportot a nyelvvizsgáig. November végén sikeresen vizsgáztam. Köszönöm Euro

Norbi

 

Folyamatos újrakezdőnek tartom magam, a gimnáziumban, később a főiskolán  is tanultam angolul, több éven keresztül. Amikor jelentkeztem egy szintfelmérő alapján iratkoztam be egy középhaladó csoportba. 100 óra alatt többet tanultam, és fejlődtem, mint több év alatt, nagyon hasznos volt számomra a kurzus, köszönöm nektek!

Ragó Ágnes

 

Külföldre készültem dolgozni, szinte nulla nyelvtudással 2 intenzív tanfolyamot végeztem.  Jó volt, mert 2 hónap után mikor kimentem Németországba nem éreztem magam elveszettnek és sokat segített a rövid idő alatt megszerzett tudás a boldogulásban.

Gál Tamás

 

A nyári szünetben iratkoztam be az Euro Nyelviskolába, hogy az iskolában tanultakat a nyáron ne felejtsem el, valamit célom volt, hogy a következő tanévet az erősebb nyelvi osztályban kezdjem el.
A német középhaladó csoportba kerültem, miután kitöltöttem a honlapon lévő szintfelmérő tesztet.
A tanárnő mindenben segített minket és nagyon jól magyarázott, ha valaki nem értett valamit megpróbálta neki másképp elmagyarázni, ha kellett többször is. A kommunikációm az itt eltöltött egy hónap alatt sokat javult, végre nem szorul össze a gyomrom, ha meg kell szólalnom németül az iskolában. Nem is kell mondanom az új tanévet az erősebb németes osztályban kezdtem.

Bence

 

Én német nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon vettem részt, különösen tetszett, hogy a tanárom nem csak általánosan, hanem az általunk kiválasztott nyelvvizsgára készített fel, mindig felkészült volt, és ha bármi problémám volt mindig  segítet. A nyelvvizsgám természetesen sikerült is. Csak ajánlani tudom az iskolát.

Somogyi Barbara

 

Középiskolában kötelezően választanom kellett egy második nyelvet, így a franciára esett a választás. 2 év kihagyás után úgy gondoltam szeretném felfrissíteni a tudásomat, ezért beiratkoztam egy tanfolyamra. Az órák nagyon családias hangulatban teltek, és érdekes, játékos feladatokat hozott a tanár. Ezek után tanultam meg élvezni a nyelvtanulást, nem egy kötelező dologként tekinteni rá, szinte ragadnak rám a szavak és kifejezések, és ezért nagyon hálás vagyok a tanáromnak.

Melcher Gábor

 

60 évesen vágtam bele a Francia nyelvtanulásba az Euro nyelviskolát választottam és mondhatom teljesen megérte! Nagyon izgultam, hogy a korom miatt nem fogom tudni követni az órákat, de minden a legjobban alakult. Az ügyfélszolgálatos hölgy segített kiválasztani a számomra legjobb tanfolyamot, a szombatit, így volt egy hetem mindig felkészülni az órákra. A csoportom több tagjával barátságot kötöttem, most is rendszeresen találkozunk, tanárunk pedig a legjobb, aki valaha is tanított.

Dr. Mátyássi Marcell

 

Bocs, hogy késve szólok, de sikerült a nyelvvizsgám. Szeretném megköszönni a segítséget és a kiváló oktatást, amit tőled kaptam. Kár, hogy vége lett a tanfolyamnak, kezdtem tök jól érezni magam. Jó pár ismerősöm jár már hozzátok tanfolyamokra, szívesen ajánlom mindenkinek. J

Szabolcs

 

Nagyon boldog vagyok és hálás, hogy hozzád kerültem és veled megtörhetett a jég sok éves sikertelen vizsga es tanárváltás után. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, nagyon jó tanárnak tartalak. Ha valaki angol tanfolyamot keres az ismerőseim közül téged foglak ajánlani mindenkinek

Lengyel Réka

 

Az angollal kapcsolatban annyit szeretnek mondani, szerintem a Te módszered nagyon jó és sikerélményem van, hogy megértem a dolgokat. Bárcsak minden nyelvtanár ilyen lenne! Tanítani nem könnyű, birtokolni a tudást sem egyszerű, de jól átadni arra születni kell. Örülök, hogy a Tőled tanulhatok.

Urbancsek Bence

 

Négy angol kurzust is csináltam itt. Remek tanáraim voltak, mindenkinek ajánlom őket!
Ezen kívül megismertem Zádori Ricsit, aki óriási inspirációt adott. Ő javasolta, hogy csak simán menjek ki hétvégenként a belváros akármelyik kocsmájába, tele vannak angolokkal és beszélgessek velük. Azóta majdnem minden héten ezt csinálom . Semmi kétség, ez a legjobb módja a tanulásnak!

Kaposvári Krisztina

 

A spanyol kezdő szintet egy nagyszerű tanárnál végeztem, és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Nagyon jó tanár, érthetően magyaráz, életszerű példákat hoz. Látszik, hogy a tanítás nemcsak munka számára, hanem hivatás is. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát, garantált a siker.

Takács Erika

 

3 intenzív spanyol kurzust is elvégeztem, 3 hónapon keresztül heti 20 órában. A tanárunk Kiss Zsuzsanna volt, akit egy remek tanárnak mondhatok. Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, de ugyanakkor mindig hatékonyan haladtunk. Ha kérdésünk volt, vagy segítségre volt szükségünk ő mindig készségesen segített, számíthattunk rá. Mindig felkészült és korrekt volt, és a szaktudása is helytálló.
A tanfolyam alatt mindig volt alkalom arra, hogy gyakoroljuk az addig tanultakat és a tankönyv leckéin kívül rengeteg érdekességet is hallottunk

Damkó Dalma

 

Angol tanfolyamon vettem részt, és nagyon sokat tanultam Zádori Richárdtól. Rendkívül jól át tudja adni a tudását, és ami a legfontosabb, hogy nem csak nyelvvizsgára, hanem az életben fellépő szituációkra is felkészített. A tanfolyam után elsőre átmentem a nyelvvizsgán. Sajnálatos, hogy a második tanfolyamom nem nála zajlott, sokkal többet fejlődhettem volna. Nagyon szépen köszönöm neki a tanítást! Nagyszerű tanár!

Vámos Csaba

 

A munkahelyem megkívánja az aktív nyelvtudást, szóban és írásban is egyaránt. Mikor beiratkoztam már rendelkeztem egy felsőfokú nyelvvizsgával. Nem hittem, hogy tudnak újat mutatni, de az anyanyelvi oktatójuk teljesen más szemszögből mutatta meg a nyelvtanulás különböző lehetőségeit. Azóta bátran beszélek minden helyzetben angolul

Bagoly Kitti

 

Kedves Ricsi! Sosem felejtem el azt az értékes tanítást, amit átadtál nekem. Megtanultam, hogy az angol nyelv milyen fontos az ember életében, a világ nyílik meg számára. Nem csak végigmentünk egy tananyagon, hanem megértetted az angol nyelv használatát, és meg is szerettetted azt. Sokat tanultam tőled, nagyon szépen köszönöm!"

Csaba Bálint

 

Sikerült a középfokú szakmai nyelvvizsga! Bőven 70% fölött. Rengeteget segítettek az alaptörvényeid. A szóbeli... piskóta. J Csak merni kellett beszelni!

Köszönöm a felkészítést és a bátorítást!

Márk

 

Sikerült az állásinterjú! Ma jött az email. köszönöm a felkészítést.

Ádám

 

Business English csoportból:

Először is szeretném megköszönni Zádori Richárd Tanár Úr segítségét, igazán hasznos dolgokat tanultam meg, egyszerűen mégis hatékonyan. Logikusan felépített, teljesen érthető példákkal.

Gyuri Szabó

 

+50 óra ajándék