Magabiztos nyelvtudás 1 hónap alatt

 

ÓRIÁSI AKCIÓ AZ EURO NYELVISKOLÁBAN!

2019. Január 12-ig 1+1 Ajándék nyelvtanfolyam* 40.000 Ft kedvezménnyel MOST CSAK 59.990 Ft!


Tanulj nyelvet hatékonyabban, kiemelkedően beszédcentrikus órákon!

Tudtad, hogy a legtöbb embernek csupán azért okoz gondot egy nyelv elsajátítása, mert nem a számára legmegfelelőbb oktatásban részesül, vagy nem jó tanulási stratégiát alkalmaz?

A nyelvérzék – ahogy minden más készség – fejleszthető. Ha a cél és a lelkesedés megvan, már csak egy korszerű oktatási módszer hiányzik, ami támogat abban, hogy fejleszd a tudásod, és a legtöbbet hozhasd ki magadból.

Érdekelnek a tanfolyamaink? JELENTKEZZ ITT!

HELLO

Megoldást nyújtunk a problémádra!

Érettségi/diploma előtt állsz? A munkád miatt van szükséged stabil nyelvtudásra? Vagy egyszerűen csak zavar, hogy hiába adsz bele mindent, hogy fejlődj, megszólalni sem mersz? Bármilyen cél vezéreljen is a nyelvtanulásban, megéri ránk voksolnod.

Az Euro Nyelviskolában az angol mellett a német, a francia, az olasz és a spanyol nyelvet is elsajátíthatod – profi oktatóktól, inspiráló közösségben.


Ezt nyújtjuk Neked:

  • magabiztos, valódi nyelvtudást már 1 hónap után;

  • anyanyelvi tanároktól is tanulhatsz – mindenféle tájszólás nélkül;

  • akár 1 hónap alatt megszerezheted a nyelvvizsgát;

  • 2 tanfolyamot 1 áráért: ingyenes beszédtréning, 40. 000 Ft kedvezménnyel;

  • ingyenes fakultatív órákon vehetsz részt;

  • magasan képzett, naprakész oktatóktól tanulhatsz, barátságos közegben;

  • garantált tanfolyamkezdést biztosítunk;

  • nyelviskolánkat tömegközlekedéssel is gyorsan, könnyedén megközelítheted.

 

Érdekelnek a tanfolyamaink? JELENTKEZZ ITT!

 

1. INGYENES 40 órás kommunikációs nyelvtanfolyam*

Ezen tanfolyamunk keretében további 8 alkalommal, mindig más-más témakörben gyakorolhatod a kommunikációt, tesztelheted, hogy hogyan menne a beszéd a különböző hétköznapi szituációkban, fejlesztheted beszédkészségedet. Itt bőven jut idő beszédre, ha az alaptanfolyam alatt erre nem lenne elég lehetőség.

*Hétvégi tanfolyamaink valamint spanyol, francia, olasz nyelvek esetében 20 óra, azaz 4 alkalom kommunikációs nyelvtanfolyam jár

2. INGYENES 5 órás állásinterjúra felkészítő tréning

Behívtak állásinterjúra és próbára tennék a nyelvtudásod is? Ne izgulj, ne görcsölj, tapasztalt tanáraink segítségével felkészítünk az interjúra szituációs gyakorlatok és háttér információk segítségével, átvesszük a leggyakoribb állásinterjú-kérdéseket és segítünk a professzionális idegen nyelvű önéletrajz elkészítésében is.

3. INGYENES 5 órás nyelvtani összefoglaló tréning

Nyelvtani összefoglaló tréningjeink alkalmával újra átvesszük és rendszerezzük az egy-egy szinthez tartozó főbb nyelvtani szerkezeteket.

4. INGYENES beszédkészség fejlesztő workshop nyelvvizsgára készülőknek az Euroexam segítségével

Hogyan méri egy szóbeli nyelvvizsga beszédkészséget? Mik az elvárások alap- közép- és felsőfokon? Hogy készülj fel az egyes feladatokra? Hogyan zajlik a szóbeli vizsga?
Ezekre a kérdésekre - és több másikra - biztosan választ kapsz ezen a workshopon, ahol az Euroexam nyelvvizsgaközponttól érkező előadó ad neked választ. Végigveszitek a szóbeli feladat típuskat és megbeszéltek minden követelményt, trükköt és rengeteg felkészítő anyag, weboldal bemutatásra kerül, amely az önálló felkészülést segíti.

5. INGYENESEN adunk egy 2.000Ft értékű Speek Up! nyelvtanulást elősegítő magazint

A Speak Up Magyarország egyik legkedveltebb nyelvtanító magazinja, számos érdekes, aktuális cikket tartalmaz. A cikkek három tudásszintre vannak besorolva, mindegyik magazinban mindegyik tudásszinthez több írás tartozik, így egy újságot akár kezdőtől a középfokig használhatsz. Minden írás mellett az ismeretlen szavakból szószedet található, megkönnyítve ezzel a szöveg értelmezését.  Valamennyi szemelvényt meg is hallgathatod különféle akcentusban beszélő anyanyelvi felolvasóktól, hiszen az újsághoz CD is tartozik, így kiváló gyakorlási lehetőséget nyújt a beszédértés fejlesztésére. A magazin alkalmas mind az órai csoportos, mind az otthoni egyéni nyelvtanulásra, gyakorlásra.

6. INGYENES szintfelmérés!

Ügyfélszolgálatunkon vehető igénybe és azonnali eredményt biztosít minden kedves érdeklődő és beiratkozó számára.

7. INGYENES nyelvvizsga-konzultációs lehetőség

Készen állsz a nyelvvizsgára, de nem tudod, melyiket válaszd? Segítünk!  Vizsgáztatásban és vizsgafelkészítésben jártas tanáraink szánnak rád időt és átadják neked tapasztalataikat, tudásukat. Átbeszéljük veled a különböző nyelvvizsga lehetőségeket, tájékoztatunk az egyes vizsgák előnyeiről és hátrányairól, összehasonlítjuk a jelenleg letehető nyelvvizsgákat és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb nyelvvizsga típust.

8. INGYENES próbanyelvvizsga

Bizony! A nagy megmérettetés előtt tartunk egy éles főpróbát! A havonta egyszer megrendezésre kerülő (komplex) próbanyelvvizsgánkon te is tesztelheted tudásod és felkészültséged! Minden próbanyelvvizsgánk írásbeli része három vizsgarészből (Olvasott szöveg értése, Íráskészség, Hallott szöveg értése) áll, melyet egy 2 tagú vizsgabizottság előtt történő szóbeli vizsga követ. A próbanyelvvizsga eredményedet 2 napon belül!

9. INGYENES online nyelvtanfolyam az Euro Nyelvvizsgaközpont (Euroexam) támogatásával

Két Euro-t egy csapásra? Létezik! Az Euro Nyelvvizsgaközponttal együttműködve az a célunk, hogy minden információt és tudást megszerezz, egy sikeres nyelvvizsgához! Ha csak néhány órád van hetente a nyelvgyakorlásra, viszont szeretnéd, ha valaki otthon is segítene neked a nyelvvizsgára való felkészülésben, akkor mindenképp jól jöhet Neked is az Euroexam 4 és 6 hetes online felkészítő tanfolyama, melyet a saját tempódban végezhetsz el, hiszen a tanfolyam témakörökre osztott, lépésről lépésre haladhatsz.

10. INGYENES nyelvtani összefoglaló oktatási segédanyag

Szükséged lenne egy komplex jegyzetre/összegzésre, amely minden fontos információt és nyelvtani rendszerezést tartalmaz? A tiéd! Az Euro Nyelviskolától ajándékba kapod a szintednek megfelelő tananyag összefoglaló segédanyagát, mely igéket, igeidőket, névmásokat, ragozásokat és mindezek megfelelő használatát tartalmazza példákkal, így adva neked minden napra segítséget.

+1. Kapd meg INGYEN a 96.000Ft értékű 5nap/4 éjszakára szóló szállásutalványt a Balaton felvidéki 8 fős Vadvirág Vendégházba az Euro Nyelviskola jóvoltából

Pihend ki a nyelvtanulás okozta fáradalmakat egy nádtetős újépítésű 8fős vendégházban a Balaton felett gyönyörű panorámával, szőlőkkel, boros gazdákkal, túraútvonalakkal, szőlőhegyi vendéglővel a szomszédságban! Ehhez mi kell? Iratkozz be egyszerre 4db 100 órás, vagy 6db 50 órás nyelvtanfolyamra, és az iskolánk ajándékaként egy 5nap/ 4 éjszakára szóló utalványt adunk ajándékba, melyet családoddal és/vagy barátaiddal tudsz felhasználni 2016 elő és utószezonjában a Vadvirág Vendégházban Balatonudvariban. A Vendégházról képeket, részletes leírást az alábbi linken találsz.


Érdekelnek a tanfolyamaink? JELENTKEZZ ITT!

TANFOLYAMAINK:

100 ÓRÁS INTENZÍV NYELVTANFOLYAM

· 4 hetes, heti 5x5 órás

· Kezdőtől a felsőfokú szintig

· Választható nyelvek: angol, német, spanyol, francia, olasz

· Órakezdések: 8:30, 12.45 17:00

· Tandíj: 95 990 Ft helyett 55.990 Ft

100 ÓRÁS FÉLINTENZÍV NYELVTANFOLYAM

· 10 hetes, heti 2x5 órás

· Kezdőtől a felsőfokú szintig

· Választható nyelvek: angol, német, spanyol, francia, olasz

· Órakezdések: 8:30, 17:00

· Tandíj: 95 990 Ft helyett 55.990 Ft

100 ÓRÁS NORMÁL NYELVTANFOLYAM

· 12 hetes, heti 2x4 órás

· Kezdőtől a felsőfokú szintig

· Választható nyelvek: angol, német, spanyol, francia, olasz

· Órakezdések: 18:00

· Tandíj: 95 990 Ft helyett 55.990 Ft

50 ÓRÁS HÉTVÉGI NYELVTANFOLYAM
(Hétvégi képzésünk Szeptember 22-én indul legközelebb)

· 10 hetes, heti 1x5 órás

· Kezdőtől a felsőfokú szintig

· Választható nyelvek: angol, német, spanyol, francia, olasz

· Órakezdések: szombat 9:00, 14:00

· Tandíj: 82 990.- helyett 42.990Ft


Érdekelnek a tanfolyamaink? JELENTKEZZ ITT!HELLO

Vélemények diákjainktól

A fősulin utolsó félévre hagytam a nyelvvizsgát, így nem sok reményt fűztem hozzá, hogy sikerülhet. Nagyon örülök, hogy az Euro Nyelviskolát választottam a felkészüléshez, mert a célirányos oktatás eredményesnek bizonyult. Ezúton is köszönöm!” Dorka

„Régóta szerettem volna jól megtanulni angolul, de nagyon nehéznek találtam. A kedvező árak és az iskola jó híre miatt úgy gondoltam, nálatok még teszek egy próbát. Nem bántam meg. ☺” Ivett

„Profi, lelkes tanárok, szuper árak és vidám órák. Ennél több nem is kell.” Ákos

Mások véleménye azonban csak támpontot adhat. Tapasztald meg saját magad a színvonalas nyelvtanulás élményét egy inspiráló közösségben, remek áron és rugalmas feltételekkel!

Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra szimpatikus/szükséges nyelvet és hozzá a megfelelő tanfolyamot, időpont és intenzitás szerint! Nyelviskolánkban lehetőséged van hétvégi, normál, félintenzív és intenzív nyelvtanulásra is.

Ha készen állsz, ne habozz: minél előbb vágsz bele a tanulásba, annál hamarabb élvezheted a gördülékeny, magabiztos kommunikáció előnyeit. Online jelentkezési űrlapunkat gyorsan és könnyedén kitöltheted, ezt követően pedig ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot.

Jelentkezz a kiválasztott tanfolyamra 2019. január 12-ig, és sajátítsd el a nyelvet 40.000 Ft kedvezménnyel 1+1 akciónk keretein belül!

Jelentkezés