Óriási kedvezmény

ÓRIÁSI AKCIÓ AZ EURO NYELVISKOLÁBAN!

2019. Január 12-ig 1+1 Ajándék nyelvtanfolyam* 40.000 Ft kedvezménnyel MOST CSAK 59.990 Ft!

* az ajándék tanfolyam részleteiért keresd ügyfélszolgálatunkat

1. INGYENES 40 órás kommunikációs nyelvtanfolyam*

Ezen tanfolyamunk keretében további 8 alkalommal, mindig más-más témakörben gyakorolhatod a kommunikációt, tesztelheted, hogy hogyan menne a beszéd a különböző hétköznapi szituációkban, fejlesztheted beszédkészségedet. Itt bőven jut idő beszédre, ha az alaptanfolyam alatt erre nem lenne elég lehetőség.

*Hétvégi tanfolyamaink valamint spanyol, francia, olasz nyelvek esetében 20 óra, azaz 4 alkalom kommunikációs nyelvtanfolyam jár

 

2. INGYENES 5 órás állásinterjúra felkészítő tréning

Behívtak állásinterjúra és próbára tennék a nyelvtudásod is? Ne izgulj, ne görcsölj, tapasztalt tanáraink segítségével felkészítünk az interjúra szituációs gyakorlatok és háttér információk segítségével, átvesszük a leggyakoribb állásinterjú-kérdéseket és segítünk a professzionális idegen nyelvű önéletrajz elkészítésében is.

 

3. INGYENES 5 órás nyelvtani összefoglaló tréning

Nyelvtani összefoglaló tréningjeink alkalmával újra átvesszük és rendszerezzük az egy-egy szinthez tartozó főbb nyelvtani szerkezeteket.

 

4. INGYENES beszédkészség fejlesztő workshop nyelvvizsgára készülőknek az Euroexam segítségével

Hogyan méri egy szóbeli nyelvvizsga beszédkészséget? Mik az elvárások alap- közép- és felsőfokon? Hogy készülj fel az egyes feladatokra? Hogyan zajlik a szóbeli vizsga?
Ezekre a kérdésekre - és több másikra - biztosan választ kapsz ezen a workshopon, ahol az Euroexam nyelvvizsgaközponttól érkező előadó ad neked választ. Végigveszitek a szóbeli feladat típuskat és megbeszéltek minden követelményt, trükköt és rengeteg felkészítő anyag, weboldal bemutatásra kerül, amely az önálló felkészülést segíti.

 

5. INGYENESEN adunk egy 2.000Ft értékű Speek Up! nyelvtanulást elősegítő magazint

A Speak Up Magyarország egyik legkedveltebb nyelvtanító magazinja, számos érdekes, aktuális cikket tartalmaz. A cikkek három tudásszintre vannak besorolva, mindegyik magazinban mindegyik tudásszinthez több írás tartozik, így egy újságot akár kezdőtől a középfokig használhatsz. Minden írás mellett az ismeretlen szavakból szószedet található, megkönnyítve ezzel a szöveg értelmezését.  Valamennyi szemelvényt meg is hallgathatod különféle akcentusban beszélő anyanyelvi felolvasóktól, hiszen az újsághoz CD is tartozik, így kiváló gyakorlási lehetőséget nyújt a beszédértés fejlesztésére. A magazin alkalmas mind az órai csoportos, mind az otthoni egyéni nyelvtanulásra, gyakorlásra.

 

6. INGYENES szintfelmérés!

Ügyfélszolgálatunkon vehető igénybe és azonnali eredményt biztosít minden kedves érdeklődő és beiratkozó számára.

 

7. INGYENES nyelvvizsga-konzultációs lehetőség

Készen állsz a nyelvvizsgára, de nem tudod, melyiket válaszd? Segítünk!  Vizsgáztatásban és vizsgafelkészítésben jártas tanáraink szánnak rád időt és átadják neked tapasztalataikat, tudásukat. Átbeszéljük veled a különböző nyelvvizsga lehetőségeket, tájékoztatunk az egyes vizsgák előnyeiről és hátrányairól, összehasonlítjuk a jelenleg letehető nyelvvizsgákat és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb nyelvvizsga típust.

 

8. INGYENES próbanyelvvizsga

Bizony! A nagy megmérettetés előtt tartunk egy éles főpróbát! A havonta egyszer megrendezésre kerülő (komplex) próbanyelvvizsgánkon te is tesztelheted tudásod és felkészültséged! Minden próbanyelvvizsgánk írásbeli része három vizsgarészből (Olvasott szöveg értése, Íráskészség, Hallott szöveg értése) áll, melyet egy 2 tagú vizsgabizottság előtt történő szóbeli vizsga követ. A próbanyelvvizsga eredményedet 2 napon belül!

 

 

9. INGYENES online nyelvtanfolyam az Euro Nyelvvizsgaközpont (Euroexam) támogatásával

Két Euro-t egy csapásra? Létezik! Az Euro Nyelvvizsgaközponttal együttműködve az a célunk, hogy minden információt és tudást megszerezz, egy sikeres nyelvvizsgához! Ha csak néhány órád van hetente a nyelvgyakorlásra, viszont szeretnéd, ha valaki otthon is segítene neked a nyelvvizsgára való felkészülésben, akkor mindenképp jól jöhet Neked is az Euroexam 4 és 6 hetes online felkészítő tanfolyama, melyet a saját tempódban végezhetsz el, hiszen a tanfolyam témakörökre osztott, lépésről lépésre haladhatsz.

 

10. INGYENES nyelvtani összefoglaló oktatási segédanyag

Szükséged lenne egy komplex jegyzetre/összegzésre, amely minden fontos információt és nyelvtani rendszerezést tartalmaz? A tiéd! Az Euro Nyelviskolától ajándékba kapod a szintednek megfelelő tananyag összefoglaló segédanyagát, mely igéket, igeidőket, névmásokat, ragozásokat és mindezek megfelelő használatát tartalmazza példákkal, így adva neked minden napra segítséget.

 

+1. Kapd meg INGYEN a 96.000Ft értékű 5nap/4 éjszakára szóló szállásutalványt a Balaton felvidéki 8 fős Vadvirág Vendégházba az Euro Nyelviskola jóvoltából

Pihend ki a nyelvtanulás okozta fáradalmakat egy nádtetős újépítésű 8fős vendégházban a Balaton felett gyönyörű panorámával, szőlőkkel, boros gazdákkal, túraútvonalakkal, szőlőhegyi vendéglővel a szomszédságban! Ehhez mi kell? Iratkozz be egyszerre 4db 100 órás, vagy 6db 50 órás nyelvtanfolyamra, és az iskolánk ajándékaként egy 5nap/ 4 éjszakára szóló utalványt adunk ajándékba, melyet családoddal és/vagy barátaiddal tudsz felhasználni 2016 elő és utószezonjában a Vadvirág Vendégházban Balatonudvariban. A Vendégházról képeket, részletes leírást az alábbi linken találsz.

Bővebb információ irodánkban.

 

Mire vársz még?

Jelentkezz nyelvtanfolyamra most!


Jelentkezem