Logó ív

EURO Nyelviskola - Pest: 1072 Budapest, Rákóczi út 12. | Tel: 061-267-9601, 061-344-0344, 0670-424-4274
EURO Nyelviskola - Buda: 1114 Budapest, Bartók Béla út 51 II/3 | Tel: 0670-422-3231

Nyilv. szám:
E-000253/2014

Válassz helyszínt, hogy hol szeretnél tanulni!

Nyelvtanfolyam élménybeszámolók

Én is az EURO Nyelviskolába jártam!

Szia, Noémi!
"Kis" csúszással, de végre tudok írni: sikerült a középfokú nyelvvizsgám, 80%-kal!! :D
Nemsokára megyünk is átvenni a bizonyítványomat :)
Egy szó mint száz: szeretném megköszönni amit tettél, a tanítást, felkészítést, bátorítást és hogy nem könyveltél el javíthatatlan esetnek :) Remek tanárom voltál (és remek tanár is vagy), többet tanultam  az alatt a nyár alatt, mint az iskolai éveim során eddig és ez nagy szó :D
Most középfok feletti tanfolyamra fogok járni és majd onnan a felsőfokra felkészítő tanfolyamra, majd reményeim szerint megyek nyelvvizsgázni is ezek után valamikor :)
Csak ennyit szerettem volna mondani és még egyszer köszönöm, hogy felkészítettél!!! :D
Regi


Kedves Tanárnő!

Szeretném megköszönni a felkészítést, meglett a nyelvvizsgám.
Jó emlék marad az eurós nyelvtanfolyam!

Köszönettel,
L. Kata


Kedves Tanárnő!
Nem tudom, emlékszik-e még rám a júniusi angol tanfolyamról az Euro nyelviskolában! Kérte, hogy írjunk, hogy sikerült-e a felsőfokú nyelvvizsgánk angolból.
Ezúton üzenem, hogy sikerült, 73%-os lett, a speaking résznél szokás szerint nagyon izgultam, az csak 48% lett, a reading viszont 100%!
Katának is sikerült a vizsga, találkoztunk is a helyszínen mert őt is ugyan oda osztották be.
Nagyon köszönöm a remek órákat és a felkészítést!
Üdvözlettel:
Cs. Ágnes


Kedves Tanárnő!

Sikerült a nyelvvizsga, nagyon boldog vagyok! Ön nélkül biztos nem sikerült volna, köszönök szépen mindent Önnek!! :)
Üdvözlettel,
Korényi Roderik

Szia Noémi!

Nem tudom hogy emlekszel-e meg ram, novemberben es decemberben jartam elokeszitore a csoportodba. Sikerult az angol kozepfoku nyelvvizsgam (Rigo u.). A szobeli meg januarban 67% az irasbeli nem elsore, de 78%-kal lett meg. Koszonom szepen a sok instrukciot, felkeszitest es nyelvtani dolgot.
Udvozlettel: V. Robi


Tisztelt Euro Nyelviskola! Az elmúlt hetekben Önökhöz jártam, és nagyon jól éreztem magam. Ezt főleg tanárunknak, Tündének köszönhetem. A tanulók először a csoportban találkoztak, de a tanárnőnek köszönhetően a társaság remek kapcsolatot épített ki. Ez alatt a 4 hét alatt sokat fejlődött az angol nyelvtudásom, a nyelv gyakorlásában érzem a legnagyobb fejlődést. Nagyon tetszett a tanárnő tanítási módszere. Köszönöm a tanárnő lelkiismeretes, szakmai tanítását. Nekem már volt korábbi kapcsolatom az Önök nyelviskolájában, mivel három nyáron is jártam már német nyelvtanfolyamra. Szeretném, ha átadnák Tünde tanárnőnek az üdvözletemet és köszönetemet.
Tisztelettel: Puskás Júlia

A felsőfokú angol tanfolyamtól várt szintnek Péter órái tökéletesen megfeleltek. Sok figyelmet fordított a személyes kérésekre is, amely a csoport haladását is segítették, mint például a felsőfokú nyelvvizsgák anyagai. Ezenkívül kreatív és hasznos témájú feladatokat állított össze aminek kifejezetten örültem.
Összeségében mindenképpen pozitív véleménnyel vagyok az egy hónapos kurzusról és Péterről is.
Úgy gondolom az ilyen embereknek kell tanítani, mint Péter, pontos, energikus, kreatív, és az órái nemcsak hasznosak de élvezhetőek is voltak.Kedves Euro Nyelviskola!
Nagyon elégedett vagyok az iskolával, és a tanárommal Zádori Richárddal!
Sok év alatt nem tanultam ennyi hasznos dolgot, mint itt az Euro-nál pár hét alatt!
A nyelvtannal mindig komoly problémáim voltak, de végre sikerült fejlődnöm és a minőségi oktatásának köszönhetően megértenem.
Az órák nagyon jó hangulatban telnek. :) Szívesen járok az órákra!
Szerintem szuper csapatunk van, és nagyon szívesen folytatnék még egy következő tanfolyamot velük, de sajnos időhiány miatt jelenleg nem tehetem, de mindenképpen szeretnék még Richárdnál tanulni!
Addig is, akinek csak tehetem, ajánlom az Euro Nyelviskolát! :)
Üdvözlettel: V-K. AlexandraKedves Euro Nyelviskola!
Kakuk Anna vagyok, jelenleg Budán tanulok 3x5 csoportban (hétfő-szerda-péntek)
Ezúton szeretném kifejezni felétek örömömet, hogy sikerült ismét megszeretnem az angol nyelvet Veletek/Nálatok :)
Sajnos sok negatív élmény ért más iskoláknál, mivel úgy éreztem hogy nem eléggé személyre szabott a képzés.
Örömmel tapasztalom, hogy az oktatóm Zádori Richárd, maximálisan felkészült, széles tudással rendelkezik. Nyelvtani definíciókat számomra oly módon adja át, magyarázza el, hogy azokat otthon nem igazán kell átismételnem és könnyedén tudom alkalmazni a gyakorlatban is.
kifejezetten örömömre szolgál, hogy olyan szólásokat, kifejezéseket is tanít a tananyaggal összefüggésben amit a mindennapi élőnyelvben használni is tudok
Amióta Richárddal tanulok azóta látom az angol nyelv szépségeit, rejtelmeit. Leegyszerűsödött az addig oly nehéznek hitt nyelvtanulás.
Mivel már regisztráltam a következő nyelvtanfolyamra a kifejezett kérésem az lenne, hogy Zádori Richárddal folytathassam a tanulást, mivel úgy érzem hogy más oktató visszavetheti az eddig fejlődésem.
Remélem ez megoldható lesz :)
Köszönöm Nektek illetve Richárdnak is, hogy sikerült leküzdeni a régi rossz érzéseimet és ismét örömmel tanulok nyelvet :)
További eredményes jó munkát kívánok!
Üdv Kakuk Anna


Kedves Tanárnő!

Elnézését kérjük, hogy nem sikerült elbúcsúznunk illetve megköszönnünk személyesen a sok türelmét az oktatásunkhoz.
A nyelvvizsgánk eredmény 72/110 - B2 - mindkettőnknek.
Mint a napokban kiderült, 2 hónap múlva vár még ránk egy szóbeli szaknyelvvizsga Freiburgban, de a meglévő alapokra építkezve tovább folytatjuk a felkészülést.

Mégegyszer mindent köszönünk!!

Sok szeretettel,
Anita & BarniSzia Noémi,
Képzeld, sikerült a nyelvvizsgám!!!!!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Üdv: Anita


Üdvözlöm Önöket !
Nagyon nagy élményt nyújtott számomra a gyorstalpaló spanyol óra kezdőknek (a nyílt napon - Kiss Dániel). Nagyon pörgős és abszolút érthető,élvezetes előadást tartott ez a fiatal srác. Egy szót nem szólt magyarul és mégsem okozott problémát a mondanivalójának a megértése,bár én már kicsit öregecske vagyok.Igazi profi előadás volt.Ha ilyen szintű tanáraik vannak,akkor csak gratulálni tudok Önöknek.Még egyszer mondom,hogy élmény volt az óra.
Üdvözlettel : Hegedüs György

Kedves Katalin,
tegnap értesültem arról, hogy sikerült a nyelvvizsgám.
Az eredményem azt tükrözi, hogy bizony, van még mit tanulnom és gyakorolnom, de ehhez a tanfolyam anyaga jó alapot és iránymutatást szolgáltat.

Ezúton szeretném megköszönni a munkádat, a sok tréninget és a rengeteg hasznos dolgot, amit tanultam a tanfolyam ideje alatt!
Külön köszönöm az extra házifeladat ellenőrzéseket, és a sok hasznosabbnál hasznosabb extra anyagot!
Sok sikeres tanfolyamot és minden jót kívánok a jövőben!
Üdvözlettel:
Csaba

A meglehetősen hiányos olasz nyelvtudásommal részt vettem a négy hetes intenzív tanfolyamon, majd sikeres szakmai, középfokú nyelvvizsgát tettem. Borza Gabriella nagyszerű, türelmes tanár! Kötél idegekkel :)
P. Krisztina

 

Szia Laci! Meg lett a nyelvvizsgám, számomra bármilyen hihetetlen 120,5 lett a szóbeli, és 104,5 az írásbeli. /Az írásbeliről még akkor letettem, amikor írtam, nem is értem, hogy hogy lett meg :)/ Szóval még egyszer köszönöm szépen a 3 hetet, amíg küzdöttél velem, és próbáltad belémbeszélni, hogy de menni fog !!

Andi

 Szia Linda. Képzeld el mindkettőnknek sikerült a nyelvvizsgája!!! fuu most nagyon örülünk nagy az öröm 80% mindkettőnknek .köszi a sok segítséget!! Fanni


Kedves Hajni!
Örömmel újságolom, hogy március 1-jén sikerült a szóbeli nyelvvizsgám is, már a kezemben is tartom a bizonyítványomat.
Köszönet még egyszer az egy évvel ezelőtti tanfolyamért, ahol olyan alapokat kaptam tőled, amire bármikor építhetek további tudást. Ha akkor lett volna időm tanulni, a szóbeli megismétlésével sikerült volna akkor is, de az élet úgy hozta, hogy még egy év volt ehhez szükséges. De a lényeg, hogy megcsináltam a segítségeddel, amit köszönök szépen!
F. Péter

Hali Lányok!
Megvan németből a B2! Köszönöm, nélkületek nem ment volna! :-)
Minden jót kívánok!!
Móni

" Richárdot egy évvel ezelőtt ismertem meg egy angol tanfolyam során. A tanfolyamnak nehezen kezdtem neki, mert korábbi tanfolyamok során mindig csalódás ért, mert a korábbi tanfolyamok során a tanárok nehezen tudták megoldani, hogy a csoportokban levő minden egyes diákra figyeljenek. Azonban Richárd megfelelően tudta kezelni a rá bízott csoportban a tanulók különbözőségét. Én rendkívül alapos embernek tartom magam, minden egyes apró részlet érdekel, ami körülöttem van. Így van ez az angollal is, túlságosan is leragadtam korábbi tanulmányaim során a nyelvtani részleteknél, és kevés időt fordítottam a kommunikációra, pedig munkám során pont hogy a beszédre van szükséges. Ám a nyelvtanban engem ért csalódások miatt nehezen mertem megszólalni. Richárd a folyamatos nyelvtannal kapcsolatos kérdéseimet rendkívül jól kezelte és mindig tudott választ adni a - sokszor talán idegesítő - kérdéseimre és mindig tudott olyan frappáns nyelvi dolgokat példaként hozni, amelyek segítettek nem csak a nyelvtanom, de a szóbeli teljesítményem javulásában is."Sziasztok!

Sikerült az írásbelim!!!! 66% ! Az előző vizsgám után (ami 55% volt) kértem Tőled, még 5% tudást a második tanfolyamon! Megadtad Többet is!

Köszi Noémi!!!

D. László

 


Szia!

Sikerült a nyelvvizsga és elég jó %-al. ECL-ből mentem, és sokkal könyebb volt, mint a kiadott feladatsorok.
Köszönöm szépen a segítséget! Nagyon hasznosak voltak az órák! :)
Üdv.:
K. Viki

Szia Marcsi!
Ígéretemhez hűen jelzem, hogy sikerült a nyelvvizsám!!! :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, energiát és türelmet!!!!!
Minden jót kívánok!
Üdvözlettel: K. Kati

Kedves Euro Nyelviskola!
2014 év elején kezdtem el járni angol intenzív, heti 5x5-ös nyelvtanfolyamra Horváth Szilviához.
Eleinte fenntartásaim voltak a több létszámos, csoportos nyelvtanulással szemben, de gondoltam
megpróbálom. Szerencsére kellemeset csalódtam, mert rövid idő alatt érezhetően
rengeteget fejlődött a nyelvtudásom alapszintről egészen középszintig. Szerintem az, hogy naponta
több órában, ilyen intenzíven volt lehetőségem angolozni, olyan gyors fejlődést eredményezett,
mintha külföldön töltöttem volna el ezt a pár hónapot. Nagyon sokat köszönhetek az itt dolgozó
tanároknak, akik rendkívüli összeszedettséggel, odafigyeléssel és logikai felépítéssel adták le
az órákat, mindezt közvetlen és humoros formában. Örültem annak, hogy nem volt magas a
csoportlétszám, így az órák nagyon jó hangulatban teltek és rendkívül beszédközpontúak voltak. A
házi feladatoknak köszönhetően otthon, önállóan is volt lehetőségem gyakorolni. A tanfolyamnak
hála már olyan állásokra is el merem küldeni az önéletrajzom, ahol elvárás az angol nyelvtudás.
Azoknak ajánlom elsősorban az EURO nyelviskola intenzív tanfolyamát, akik gyorsan szeretnének
érezhető eredményt elérni, és akik nem szeretnének vagyonokat költeni magántanárra, azt
gondolván, hogy a csoportos nyelvtanulás kevésbé hatékony.

Tisztelt Nyelviskola!
Az ok, amiért gondoltam, hogy írok Önöknek, az az, hogy köszönetet szeretnék mondani! Persze elsősorban tanáromnak, Zádori Richárdnak, és ezen túlmenően Önöknek!
A történet nagyon egyszerű:
Én abszolút a nulláról indulva kezdtem el az angol tanulmányaimat, január végén.
A sors úgy hozta, hogy a múlt héten Rómába utazhattam és, - ami a legszebb volt -, tudtam használni a kis angol tudásomat!
A lányom jól beszél angolul, de a születésnapján szerettem volna valami meglepit neki. Erre reggel pont egyedül hagyott az asztalnál, és gondoltam, hogy akkor, most elintézek valamit:
A recepción el tudtam mondani, - miután mondtam, hogy én nem beszélek jól angolul, - , hogy mi hányas szobában vagyunk, és hogy ma van a lányom szülinapja, és szeretnék neki valami meglepetést a szobába. Esetleg egy kis tortát, vagy valamit.
Erre a recepciós azt mondta, hogy semmi probléma, de ezt az étterembe kérjem!
Hááát.....nem volt más választásom, ott is elmondtam hogy mit szeretnék!
Ott a hölgy azt mondta, hogy 10 perc, és hozza a szobába!....
Ekkor pedig, még azt is el kellett mondanom, (!) hogy ne most hozza, mert most mi bemegyünk a városba, és csak este 7 felé érünk haza, és majd akkor szeretném kérni a szobába!
Meg is értettük egymást! Nagyon jó érzés volt....
Ezek után, már kicsit bátrabban tudtam rendelni az étterembe a pincértő isl egy meglepetés sütit, mikor a lányom egyedül hagyott az asztalnál. Kértem, hogy hozzon valamit, erre az alkalomra, amit most itt ünneplünk...!
Az pedig nagy öröm volt, hogy ezek után megértettem amit a pincér mondott, hogy van gyertyájuk, és azt is tesz majd rá, sőt bekapcsolja a Happy Birthday című dalt!
Nagyon nagy öröm volt mindkettőnknek....!!! A lányom is meglepődött, és mondta, hogy milyen ügyes vagyok!
Este még azért próbára tettek, mert fél 8-kor le kellett mennem a recepcióra, majd az étterembe, hogy miért nem hozzák a kis tortát, amit megrendeltem reggel...
Nem volt semmi gond, szóltam, és 10 perc múlva hozták is!
Elnézést, ha egy kicsit hosszúra nyúlt a levelem, de arra gondoltam, hogy a jó dolgokat is meg kell osztani, mert ez az ami számít!!!
Nagyon örülök, hogy ilyen tanárom van! Számtalanszor jutott eszembe, ahogy hallottam az embereket, olaszokat, és másokat beszélni!
Pont ugyan úgy, ahogy Ő imitálta az óráinkon! Akkor elég viccesnek tűnt, meg sokszor nem is értettem, ahogy beszél, de rá kellett jönnöm, hogy igaza van! Tényleg olyan kiejtéseket mondatokat hallottam :))
Én mindenkinek tudom Zádori Richárdot, és az iskolát ajánlani! :))
Őszinte köszönettel!

Szia Linda!
Kepzeld el mindkettonknek sikerult a nyelvvizsgaja!!! fuu most nagyon orulunk nagy az orom 80% mindkettonknek.Koszi a sok segitseget!! Fanni

Szia Hajni!

Sikerült a nyelvvizsgám, a szóbeli lett a legrosszabb (60%),de azt nagyon gyengének is éreztem (ennél rosszabbnak).
köszi a felkészüléshez a segítséget!

Minden jót!
Gini


Sziasztok!


Végre meg tudtam nézni a nyelvvizsgám eredményét,C azaz komplex siker!;)
Ráadásul nem is az "éppen csak sikerült" kategória,76%,bár részemről oly' mindegy lenne.
Mellékelem az értékelést és az értékelés alapját,hátha valakinek jelent némi plusz információt.

Nagyon örülök!Remélem hasonlóan jól sikerül(t) nektek is!! :)


Üdv


Jose


:))) Hajni, te vagy az angoltanárok istennője!!! Köszönöm szépen!!!!
(még mindig nem hiszem el :)) (Flóra)


Kedves Noémi Tanárnő,
Szeretném megköszönni az alapos felkészítést. Nagyon sokat segített az az egy hónapnyi intenzív foglalkozás, és lehetővé tette, hogy magabiztosan és kétségek nélkül mehessek el a az augusztusi TELC vizsgára, és 95%-os komplex B2 angol nyelvvizsgát szerezzek. Nem csak rengeteget tanultam, de jól is szórakoztam, és így egyáltalán nem volt megterhelő ezzel tölteni a nyaramat. Ezért a sikerélményért pedig egészen biztosan megérte. :-)
Biztos vagyok benne, hogy ez magamtól nem sikerülhetett volna ilyen jól, ezért szeretnék még egyszer köszönetet mondani a jó hangulatú órákért és a hatékony felkészítésért.
Üdvözlettel,
N. Fanni


Drááááága Noééémi :)
Megvaaaaannnnnn...és C :) Köszönöm szépen az eredményes felkésziiités!!! :)
Szép Napot!
Üdv:  Cs.Orsi :)


Kedves Noémi!
Örömmel értesítelek, hogy sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám. A szóbeli 75%os, az írásbeli 73%os lett, így januártól jelentkezhetem az egészségügyi szakfordító és tolmács szakra. Nagyon köszönöm a sok segítséget, rengeteget tanultam az óráidon, élvezet volt a nyelvtanulás.
Köszönettel:
F. Zsófia :)


Én Horváth Aliz tanárnőhöz jártam német 2X5-ös csoportba egy roppant jó hangulatú és pörgős tanfolyamra. Eredetileg csak egy kezdő kurzusban gondolkodtam, de a végén annyira megszerettem a német nyelvet,s belelkesültem attól hogy „Jéé! Egy hónapja tanulok németül és már beszélek!””, így nyelvvizsga-előkészítő szintig itt ragadtam. Az angol és a német nyelv után most egy spanyol kurzuson gondolkodom, s jó tapasztalataim miatt…..természetesen azt is az EURO Nyelviskolában szeretném elvégezni.

 

 Nyári intenzív nyelvtanfolyamra jártam nyelvvizsga előtt egy hónappal. A vizsgára maximálisan felkészítettek, állandóan teszteket, fordítási feladatokat gyakoroltunk, tanárom, Mészáros Móni a lelkemet is kihajtotta. Akkor kész voltam, de tudom enélkül nem lett volna meg a nyelvvizsgám. Mindenkinek azt mondhatom: A Rigó utca egyáltalán nem horror hely, csak normálisan fel kell készülni. Az tetszett az EURO-ban, hogy a tanári karra különösen odafigyelnek, szerintem itt nagyon jó tanárok vannak, s elsősorban ez a kulcsa annak, hogy jól megtanulj egy nyelvet, s sikeresen levizsgázz.