Indul a Diplomamentő II. program!

Tudtad, hogy a Diplomamentő II. program már 2018. szeptember 3-án indul?

 

DIPLOMAMENTŐ II. HIÁNYPÓTLÁS INFOVONAL

+36 70 397 9729

 

A 2015-ös Diplomamentő I-es program nagy sikere után idén Diplomamentő II. program elnevezéssel újabb 400 millió forintnyi támogatást osztanak szét azok között, akik felsőoktatási tanulmányaik befejezése után diplomájukat a sikeres állami nyelvvizsga hiánya miatt nem tudták átvenni.

 

A program szeptember 3.-án indul, ezen a napon lehet regisztrálni az OFA felületén és kérvényezni a képzési támogatást 300 000 Ft értékben. A keret azonban közel sem olyan magas, mint három évvel ezelőtt, így csak az első 1300 jelentkező fogja megkapni a támogatást.

Mit jelent ez? Ha szeretnél élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel, akkor minél előbb be kell nyújtanod az erre vonatkozó igényedet. A meghirdetett 1300 fős keret pár nap alatt elfogyhat, így gyorsan kell cselekedni Mi segítünk neked abban, hogy hogy kihasználhasd a Diplomamentő II-es program adta lehetőségeket és mihamarabb megszerezhesd a diplomádhoz szükséges sikeres állami nyelvvizsgát!

 

 

Miért az Euro Nyelviskolát válaszd képzőnek a Diplomamentő II. program keretében?

 

 • Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk van nyelvoktatás terén.
 • Részt vettünk a Diplomamentő I. programban is és a hallgatóink közel 80%-a a képzés elvégzése után sikeres nyelvvizsgát tett, s majd kapta kézhez ezek után diplomáját.
 • Nálunk angol, német, francia, spanyol és olasz nyelvből is járhatsz a Diplomamentő II. program keretében támogatott nyelvtanfolyamra.
 • A támogatott képzéseket Pesten és Budán is központi helyszíneken tartjuk, a pesti oldalon oktatótermeink a Blaha Lujza tér és az Astoria között, míg Budán a Móricz Zsigmond körtéren találhatóak.
 • A szintfelmérést akár egy napon belül elvégezzük, hogy mihamarabb tudj jelentkezni a programra.
 • A képzés kezdetétől a nyelvvizsga megszerzéséig nem hagyunk magadra, személyes konzulenst biztosítunk számodra, amennyiben bármilyen kérdésed lenne. Ő értékeli majd ki a szintfelmérődet, ajánl neked csoportot, tartja a kapcsolatot veled a tanfolyam alatt és segít majd neked a nyelvvizsgára történő jelentkezéskor.
 • + 1 ÉRV:

A program keretében támogatott óraszámon kívül INGYENESEN RÉSZT VEHETSZ NÁLUNK EGY 100 órás ( 92 990 Ft értékű ) nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamon.

Mi biztosra szeretnénk menni. Ha nem lenne elegendő az államilag támogatott óraszám ahhoz,      hogy sikeres nyelvvizsgát szerezz, ha bizonytalan vagy tudásodban, akkor a vizsga előtt ingyenesen részt vehetsz az Euro Nyelviskola vizsgára felkészítő tanfolyamán.

 

 

Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni a programban?

 

 • Válaszd azt a nyelviskolát, ahol tanulni szeretnél. Ha bemutatkozásunk alapján megfelelőnek találsz bennünket, akkor várunk szeretettel az Euro Nyelviskola Diplomamentő nyelvtanfolyamain.
 • Jelentkezz szintfelmérőnkre. Jelentkezésed a lenti online jelentkezési lapon teheted meg. Augusztus 28.-a és szeptember 2.-a között minden nap 9.00- 18.00 óra között megíratod nálunk a szintfelmérőt
 • A szintfelmérést (írásbeli és szóbeli) követően megmondjuk, hány nyelvórára van szükséged ahhoz, hogy sikeres középfokú nyelvvizsgát tegyél. Ezek után segítünk neked megfelelő tanfolyamot képzéseink között megfelelő tanfolyamot találni, ami alkalmazkodik az időbeosztásodhoz is. A program keretében választhatsz egyéni, kis csoportos és csoportos képzés közül. .
 • Az leegyeztetett tanfolyamra felveszünk jelentkezőként, ezek után fordulhatsz a programot meghirdető, lebonyolító OFA-hoz, hogy elbírálják kérelmedet.

 

További fontos információk:

 

A nyelvi képzések a tervek alapján 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig be kell fejeződniük, a képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő. A programban támogatott hallgatóknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat.

Az egyének számára szóló „Pályázati felhívás" 2018. augusztus 24-én kerül kiírásrawww.ofa.hu oldalon. A pályázatokat a FORRÁSTÁR-ban lehet majd benyújtani. A pályázati felület megnyitásának tervezett időpontja 2018. szeptember 3-a hétfő 14.00 óra. A FORRÁSTÁR az OFA Nonprofit Kft. elektronikus pályázati felülete. A pályázat benyújtásához szükséges a FORRÁSTÁR-ban történő regisztráció, ezért javasoljuk, hogy minél előbb kezd meg a regisztrációt. Ebben regisztrációs segédlet segít.

 

 

Regisztrálj most az EURO Nyelviskola Diplomamentő tanfolyamaira és első lépésként jelentkezz szintfelmérésünkre az alábbi űrlap kitöltésével:


Jelentkezés